Kerstvieringen bij Domus Magnus: overal anders en altijd gezellig

Nu de kerstlichtjes bij de meeste mensen nog net hangen, kunnen we terugblikken op een gezellige en warme periode. Op alle woonzorglocaties is kerst gevierd, overal op een andere manier, maar iedereen heeft met volle teugen genoten. Vandaag wordt de feestmaand knallend afgesloten en genieten we nog even na met een aantal mooie beelden van de afgelopen weken.

28 december 2018

Kerstconcert op locatie Villa Walgaerde
In Hilversum begonnen de voorbereidingen al eerder in december. Op Villa Walgaerde werd versiering opgehangen, er werden kerststukken gemaakt, verhalen verteld en kerstkaarten verstuurd. De stemming zat er goed in! Het kerstconcert werd verzorgd door sopraan harp duo La Primavera, met harpiste Petra Rosa en sopraan Maaike Kitslaar. Het was een prachtig optreden. Omdat het een kleinschalige locatie is, speelden zij goed in op het publiek. De harp vormde tijdens dit kerstconcert een gevoelig instrument en de aanwezigen werden er stil van. Na het concert was het echter tijd voor een gezellige kerstborrel met familie, bewoners en medewerkers.

Kerstdiner op locatie Slingerbosch
Op 20 december is op Slingerbosch het kerstfeest uitgebreid gevierd. In de week daarvoor heeft een vrijwilligster er samen met andere collega’s voor gezorgd dat het hele huis in kerstsfeer werd gehuld. Tijdens de kerstviering verzorgde het koor Vocal Easy de live muziek en de kok toverde in samenwerking met de familie van één van de bewoonsters de heerlijkste gerechten tafel. Het was een warme en gezellige avond, waar nog lang aan terug gedacht kan worden!

Kerstdiensten op de Amsterdamse locaties
De bewoners van De Uylenburgh en Het Hendrickszhuys konden op kerstavond een speciale kerstdienst bijwonen. Een aantal bewoners gaf aan dit zeer waardevol en prettig te vinden. Tijdens de dienst zijn er kaarsen aangestoken ter nagedachtenis aan dierbaren en overleden bewoners.

Zo is op iedere locatie op eigen wijze vorm gegeven aan de festiviteiten rond de feestdagen. Het heeft weer mooie, warme en gezellige moment opgeleverd samen met bewoners, familieleden en medewerkers. Voordat de kerstversiering weer opgeruimd wordt en voor zo’n elf maanden in een doos verdwijnt, hier nog een paar fijne kiekjes.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.