Alle wensen in vervulling met swingend jazzconcert van Deborah J. Carter

Afgelopen zondag 23 december heeft jazz-zangeres Deborah J. Carter een swingend concert gegeven voor de bewoners van De Uylenburgh in Amsterdam. Zij werd begeleid door Jeen Rabs op gitaar en Mark Zandveld op basgitaar. Met dit muzikale optreden zijn de wensen van alle bewoners voor 2018 in vervulling gegaan. Een prachtige afsluiting van het jaar!

27 december 2018

Jazz & Jingle Bells
Samen met twee gitaristen heeft zangeres Deborah J. Carter afgelopen zondag een swingend optreden verzorgd in de grote huiskamer van De Uylenburgh. Voor deze feestelijke gelegenheid waren familieleden en vrienden van bewoners natuurlijk ook uitgenodigd. Een aantal jazzstandards werd ten gehore gebracht en er werd meegedeind en gedanst! Als toegift werd Jingle Bells gezongen, tezamen met alle aanwezigen. De bewoners genoten zichtbaar en konden geen genoeg krijgen van de prachtige stem van Deborah. Dit was een mooie afsluiting voor de vervulde wensen van 2018, want hiermee zagen alle 38 bewoners van De Uylenburgh hun wensen dit jaar werkelijkheid worden.

Wenskaart in december
Bij Domus Magnus staat voorop dat bewoners kunnen genieten van het leven. Dat zij de dingen kunnen blijven doen, die men vroeger zelfstandig deed, is daarbij belangrijk. Maar ook iets kunnen ondernemen waarvan iemand altijd al heeft gedroomd, of altijd nog graag zou willen doen, draagt bij aan het geluk en plezier van bewoners. Soms is daar wat hulp of ondersteuning bij nodig. Dat is dan ook de aanleiding geweest voor het introduceren van de wenskaart. Het idee begon als onderdeel van een ‘Volop in het leven-plan’ om bewoners zo prettig mogelijk en met plezier te laten wonen. Inmiddels is het een echte traditie die niet meer weg te denken is van het lijstje met decemberactiviteiten. Iedere bewoner krijgt dan een wenskaart, waarop wensen voor het komende jaar worden ingevuld. Het vervullen van alle wensen kan het hele jaar duren en zorgt voor veel leuke en positieve ervaringen. Voor een aantal bewoners van De Uylenburgh stonden er tót afgelopen zondag nog onvervulde wensen op het lijstje.

Internationale artiest
De wens van een aantal bewoners van De Uylenburgh was het bijwonen van een heus jazzconcert. Echter zijn niet alle bewoners in staat om buitenshuis een optreden te bezoeken. In dit geval hebben de medewerkers van de Amsterdamse woonzorglocatie zich hard gemaakt om een jazzconcert op de locatie plaats te laten vinden. Het was dan ook een grote eer om de Amerikaanse jazz-zangeres Deborah J. Carter te mogen ontvangen. In haar drukke agenda heeft zij tijd gemaakt om de wensen van onze bewoners te vervullen.

Deborah vertelde na afloop dat ze zelf ook erg genoot van het optreden voor de bewoners. Ze vond het geweldig om een speciaal verzoeknummer te zingen, ‘Some of these days’ is namelijk ook een favoriet nummer van haarzelf. Ze liet weten graag nog eens terug te komen voor een volgend optreden.

Deborah J. Carter
Deze zangeres is geboren in de Verenigde Staten en opgegroeid in Hawaii en Japan. Ze reist wat af voor haar optredens op jazzfestivals, in jazzclubs, seminars en op radio en televisie in Europa en Azië. Zo was zij twee jaar geleden bijvoorbeeld al te gast bij De Wereld Draait Door. Deborah is ook ‘Professor of Jazz Vocals’ op het ‘Musikene Music Conservatory’ in San Sebastian in Spanje. Daarnaast geeft zij workshops en masterclasses voor geïnteresseerden over de hele wereld.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.