Karin Bloemen geeft dankbaar concert aan bewoners van Het Sint Jozefpaviljoen

GOUDA - De bewoners van Het Sint Jozefpaviljoen werden in de tuin verrast met een concert van cabaretière en zangeres Karin Bloemen. In een uitbundige, rode jurk sprak en zong de artieste de bewoners en medewerkers van de kersverse woonzorglocatie aan de Graaf Florisweg toe.

15 mei 2020

Tuinconcert

Het organiseren van concerten en activiteiten voor bewoners vergt in deze periode van de coronacrisis veel creativiteit. Maar deze worden nu de woonzorglocaties gesloten zijn voor bezoek van buitenaf, nog meer gewaardeerd. Eén van de alternatieven is een tuinconcert op veilige afstand. Voor de bewoners van de nieuwste woonzorglocatie van Domus Magnus was er een heel bijzonder optreden, niemand minder dan Karin Bloemen kwam zingen. Het optreden en de nummers maakteverschillende emoties los bij de bewoners. Het concert trok daarnaast veel bekijks van buitenaf. De tuin van Het Sint Jozefpaviljoen ligt aan de weg, dus voorbijgangers schroomden niet, keken van een afstand toe en legden dit unieke plaatje vast.

Gouwe Ouwe

De liedjes wisselde Bloemen af met verhalen over onder andere de achtergrond van de nummers die zij voordroeg. Vele bekende, klassieke Nederlandse meezingers zoals MexicoHet kleine café aan de haven en Ons dorp passeerden een uur lang de revue. Maar Karin Bloemen zong ook bekende Franse, Spaanse en Engelstalige nummers. Veel van de bewoners kenden de teksten nog en klaptenneurieden en bewogen bescheiden meeDat het na een uur afgelopen was, daar was dan ook niet iedereen het mee eens. “Is het nu al afgelopen? Wat jammer, ik vond het zo prachtig”, reageerde een bewoonsterJa, de bloemetjes werden er deze middag echt buitengezet.

Het Sint Jozefpaviljoen

In het voormalig weeshuis en rooms-katholiek ziekenhuis van Gouda is sinds december 2019 woonzorglocatie Het Sint Jozefpaviljoen gevestigd, één van de 16 locaties van Domus Magnus. Ouderen wonen hier zelfstandig in een van de 34 appartementen, inclusief de aanwezigheid van 24-uurszorg, een eigen behandelteam, maaltijdvoorziening door een (chef-)kok en een welzijnsprogramma. De zorg wordt geleverd met eigen personeel.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.