Huis Welgelegen viert 15-jarig jubileum met feest

Woonzorglocatie Huis Welgelegen aan de Molenstraat 2 bestond afgelopen weekend 15 jaar! Dat jubileum werd gevierd met medewerkers, bewoners en hun familieleden en vrienden. De prachtige Overtuin, waar Huis Welgelegen in ligt, bleek weer een perfect decor voor een mooi feest.

21 september 2021

Huis Welgelegen viert 15-jarig jubileum met feest

Warnsveld, 21 september 2021 – Woonzorglocatie Huis Welgelegen aan de Molenstraat 2 bestond afgelopen weekend 15 jaar! Dat jubileum werd gevierd met medewerkers, bewoners en hun familieleden en vrienden. De prachtige Overtuin, waar Huis Welgelegen in ligt, bleek weer een perfect decor voor een mooi feest.

Een tien met een griffel

“Het is mooi weer, het is een mooi feest, ik zit te genieten. Een tien met een griffel!” Deze lovende woorden kwamen van een bewoner op het jubileumfeest. In de Overtuin stond een ruime partytent opgesteld met tafeltjes, zodat de bewoners met hun familie en vrienden samen konden zijn. In de loop van de middag werd er wat gewisseld zodat bewoners ook kennis konden maken met de familie van hun medebewoners. “We hebben een heel, heel goede band met elkaar”, zei een bewoner lachend met zijn hand op de schouder van een andere bewoner. ”Daarom vind ik het zo belangrijk dat hij mijn zoon ontmoet.”

Al 15 jaar gastmuzikant op Huis Welgelegen

De dag begon met koffie en wat lekkers, waarna Mariske Hekkenberg de muzikale ondersteuning voor haar rekening nam. Zij komt ook al 15 jaar op Huis Welgelegen en zorgde met haar zang voor een ongedwongen sfeer. Sommige mensen zaten rustig te luisteren, anderen praatten tussendoor gezellig met hun bezoek.

Toen en nu

Het feestelijke diner werd verzorgd door restaurant De Ruif. Het eten smaakte zó goed, dat er de volgende dag nog over gesproken werd. Tijdens het eten lieten we foto’s zien van de afgelopen 15 jaar; bewoners die bij ons hebben gewoond en medewerkers die op Huis Welgelegen werkten en soms zelfs nog steeds werken. Huis Welgelegen zelf heeft heel wat veranderingen ondergaan, wat goed te zien was op de foto’s.

Jubileumweek

Het feest was de afsluiting van een mooie week met veel activiteiten. Op maandag openden Sanne en Nanning de week met de geschiedenis van Huis Welgelegen. Dinsdag kwam Liesbeth Burger, predikant van de Martinuskerk die dit jaar het 1000-jarig bestaan vierde. Ze vertelde boeiend over de kerk en nodigde de bewoners uit om naar de tentoonstelling in de kerk te komen kijken. Op woensdag hebben de bewoners hun schilderijen afgemaakt die op het feest aan de wand hingen. Donderdag leidde Annette Meesters de bewoners rond in de Overtuin, die er in september altijd prachtig bij staat. En vrijdag was er het vrijdagmiddagconcert. Het was een zeer geslaagde jubileumweek waarop we met plezier kunnen terugkijken.

Huis Welgelegen jubileumfeest 15 jaar

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.