Woonzorglocatie De Sterreschans viert tiende verjaardag

Woonzorglocatie De Sterreschans aan de Ubbergseveldweg bestaat tien jaar. Het voormalige schippersinternaat is vele hoogtepunten en een grote verbouwing verder. Afgelopen week stond daarom in het teken van terugblikken, uitstapjes en proosten met elkaar.

5 oktober 2021

Woonzorglocatie De Sterreschans viert tiende verjaardag

Woonzorglocatie De Sterreschans aan de Ubbergseveldweg bestaat tien jaar. Het voormalig schippersinternaat is vele hoogtepunten en een grote verbouwing verder. Afgelopen week stond daarom in het teken van terugblikken, uitstapjes en proosten met elkaar.

Silent disco

De feestweek begon met een fotopresentatie waarbij de bewoners en medewerkers terug in de tijd gingen; een terugblik op tien jaar De Sterreschans. Het voormalig schippersinternaat is destijds verbouwd tot woonzorglocatie van Domus Magnus waarbij twee vleugels zijn aangebouwd. Deze plaatjes ontbraken uiteraard niet tijdens de presentatie. Vervolgens mocht iedereen een koptelefoon op, want de volgende activiteit op het programma was de silent disco. De bewoners vonden het een bijzondere muzikale ervaring waarbij zelfs werd gedanst.

De Sterreschans bestaat tien jaar

Tien jaar in dienst

Het hoogtepunt van de feestweek was het uitstapje met bijna alle bewoners en medewerkers naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. De regenbuien konden de pret niet drukken en de groep genoot enorm van alle bezienswaardigheden. In de avond werd de dag afgesloten met een heerlijk diner in de kasteelboerderij in het Openluchtmuseum. Wat de avond extra bijzonder maakte, is dat de medewerkers die tien jaar in dienst zijn in het zonnetje werden gezet. Zij zijn er namelijk al vanaf het begin bij! Dus ook dat werd gevierd.

De Sterreschans bestaat tien jaar

Barbecueën als lunch

De week werd afgesloten op vrijdag 1 oktober, de dag dat De Sterreschans officieel tien jaar bestond. De dag begon met een koffiemoment en uiteraard een heerlijk stuk gebak erbij. In plaats van een lunch werd er een uitgebreide barbecue georganiseerd. Zo willen de bewoners iedere dag wel lunchen! Het was een fantastische week; bewoners en medewerkers hebben enorm genoten. Op naar de volgende tien jaar.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.