Prachtige tuin als decor voor het zomerfeest van Slingerbosch

Het zomerfeest van Slingerbosch. Een jaarlijks terugkerend feest voor bewoners, familieleden en medewerkers. Een feest waar iedereen naar uitkijkt! Met dit jaar de prachtige tuin én de zon als decor. 

10 september 2021

Het zomerfeest van Slingerbosch; een jaarlijks terugkerend feest voor bewoners, familieleden en medewerkers. Een feest waar iedereen naar uitkijkt. Met dit jaar de prachtige tuin én de zon als decor.

Zomerfeest bij Slingerbosch

Huiskoor De Speuit

Vanwege de coronabeperkingen kon Slingerbosch dit jaar slechts een beperkt aantal gasten ontvangen. Maar gelukkig had dit geen invloed op de sfeer. De tafels in de riante tuin waren mooi gedekt met wit linnen en door de bewoners zelfgeschikte tafelboeketjes van veldbloemen. Het herenkoor ‘De Speuit’ – inmiddels vaste gast op het zomerfeest – trad op. Of zoals locatiemanger Gerjanneke hen aankondigde; “Ze zijn zo langzamerhand ons huiskoor”! De mannen uit Laren stonden in hun typerende lichtblauwe polo’s, sommige met bijpassende schoenen. Het koor bracht de sfeer er direct in met zeemansliederen, accordeon en enthousiaste dirigent. Tijdens het zingen van de kraker ‘Tulpen uit Amsterdam’ werden er rode bloemen uitgedeeld. Het mannenkoor ontving een warm applaus en een koude borrel.

Mannenkoor De Speuit bij Slingerbosch

IJsje toe

Vervolgens hieven we het glas op ieders gezondheid en opende Lyndel, de chefkok, een heerlijk warm en koud buffet. Het toetje bestond uit vers geschept Italiaans ijs van Dolimiti uit Bussum. Dat beviel de bewoners uitstekend. We genieten nog na met deze fotocollage en hopelijk kunnen we volgend jaar weer in grotere getalen feestvieren met onze bewoners en hun verwanten.

Een ijsje in de tuin bij Slingerbosch

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.