Feestelijke officiële opening woonzorglocatie Sint Jozefpaviljoen, Gouda

De medewerkers, bewoners en hun gasten hebben er even op moeten wachten, maar vrijdagmiddag 8 juli was het moment daar: de officiële opening van woonzorglocatie Sint Jozefpaviljoen aan de Graaf Florisweg werd gevierd.

11 juli 2022

Memorabele dag
In december 2019 opende woonzorglocatie Het Sint Jozefpaviljoen aan de Graaf Florisweg na een intensieve en succesvolle verbouwing haar deuren. Een officiële, feestelijke opening heeft lang op zich laten wachten door de maatregelen rondom het coronavirus. Afgelopen vrijdag werd de barbecue aangestoken en zijn alle stoelen en tafels buiten neergezet. Ook werd de versiering opgehangen, want de locatie stond in het teken van de opening en de komst van burgemeester Pieter Verhoeve.

De middag
Regiomanager en management lid Remco de Vries en chef-kok Ivo Vermaas spraken de bewoners en hun gasten toe. Daarna volgde een verhaal over de geschiedenis van het pand door burgemeester Pieter Verhoeve. Na een proostmoment werd hij uitgenodigd om samen met de regiomanager het officiële openingsmoment te verrichten. Er werd na aftellen een lint doorgeknipt. Na het officiële moment was het tijd voor de barbecue, een hapje en muziek. Het was een memorabele dag voor alle aanwezigen.

Woonzorglocatie Het Sint Jozefpaviljoen
Het Sint Jozefpaviljoen is een voormalig ziekenhuis en weeshuis. Het historische pand is getransformeerd tot particuliere woonzorglocatie van Domus Magnus. In het pand zijn 34 luxe woonzorgappartementen gerealiseerd, verspreid over drie woonlagen. De appartementen hebben allemaal een eigen kitchenette en een badkamer met ingebouwde infraroodpanelen die zorgen voor aangename warmte na het douchen. Er is ook een speciaal energiezuinig, biodynamisch lichtplan gemaakt waarmee daglicht en schemering worden nagebootst. Ter verduurzaming is het gebouw geheel gasloos gemaakt door de plaatsing van twee centrale warmtepompen, die worden gevoed door een netwerk van bodembronnen van 150 meter diep. De warmtepompen zorgen voor warm tapwater, verwarming in de winter en verkoeling in de zomer.

Meer informatie?
Bekijk hier meer informatie over Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda. Heeft u vragen neem dan contact met ons op: 085-0645910

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.