Grote zomerbarbecue op Benvenuta

Op zondag 15 juli hield woonzorglocatie Benvenuta haar jaarlijkse Barbecue. De bewoners, familieleden en medewerkers genoten van de barbecue die op het sfeervolle terras werd georganiseerd.

24 juli 2018

Het was prachtig weer en de opkomst was enorm voor de kleinste locatie van Domus Magnus. Meer dan 75 personen hadden deze, toch altijd weer bijzondere dag, vrijgehouden in hun agenda. Bewoners, familieleden en medewerkers genoten van de heerlijke gerechten welke door onze eigen chefkok, samen met Natuurslager Rob Groenewegen werden klaargemaakt.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Anne van Egmond, die u misschien nog kent van de radio. Op haar accordeon speelde zij prachtige liedjes van vroeger. Van Amsterdamse volksmuziek tot Franse chansons.

Medewerker Elly, die oorspronkelijk uit Colombia komt, danste een traditionele Cumbia in een jurk in de kleuren van haar geboorteland. Dit was zo aanstekelijk dat de bewoners het nog wel een keer wilden zien en natuurlijk wilde Elly best nog een keertje dansen. Iedereen klapte mee op de maat van de muziek. Het was een hele gezellige zonnige dag.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.