Restauratie Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda gaat in september 2018 van start

Op maandag 3 september 2018 wordt door Domus Magnus het officiële startschot gegeven voor de restauratie van Het Sint Jozefpaviljoen in Gouda. Afgelopen week tekenden Domus Magnus en aannemingsbedrijf Nico de Bont het contract voor de herbestemming van het historische pand aan de Graaf Florisweg.

24 juli 2018

De restauratie van het gebouw en inbouw van de woonzorglocatie wordt eind november 2019 afgerond. Naar verwachting ontvangt Het Sint Jozefpaviljoen in december 2019 de eerste bewoners.

Herbestemming
Het voormalig rooms-katholiek ziekenhuis en weeshuis transformeert tot de nieuwste woonzorglocatie van de woonzorgorganisatie Domus Magnus. De locatie is een erkend gemeentelijk monument en wordt voorzien van alle hedendaagse functionaliteiten. Het project wordt volgens de hoge kwaliteitsnormen van Domus Magnus in een bouwteam uitgevoerd tot een levensloopbestendige plek om te wonen met zorg.

Kleinschalig en monumentaal wonen
In totaal worden er 32 woonzorgappartementen gerealiseerd, verspreid over drie woonlagen. Daarnaast worden er gezamenlijke algemene ruimtes verwezenlijkt zoals een restaurant, woonkamer en een activiteitenruimte. De tuin is gelegen op het zuiden en is circa 2350 m2 groot. Met een royale opzet is de tuin, net als de binnenkant van het pand, volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Het terras ligt op dezelfde hoogte als het pand. Ook wordt er een eetbare tuin aangelegd. Deze tuin staat garant voor vruchten, kruiden en groenten die de kok en de bewoners zelf kweken.

Meer informatie
In totaal hebben we vijftien bestaande locaties door heel het land en, inclusief Het Sint Jozefpaviljoen, twee locaties in ontwikkeling. Heeft u belangstelling in het wonen op één van de woonzorglocaties? Neem contact op via info@domusmagnus.com of 085-0645910.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.