Glitter & Glamour tijdens fotoshoot op Hildebrand

Onlangs werd voor de bewoners van locatie Hildebrand de themaweek Hollywood Glitter & Glamour georganiseerd. Eén van de activiteiten was een heerlijke visagiemiddag met aansluitend een glamoureuze fotoshoot.

27 februari 2019

Hollywood
Als begrip wordt ‘Hollywood’ ook wel gebruikt om te verwijzen naar de filmindustrie in de Verenigde Staten en Hollywood. De eerste studio werd opgericht in 1911 door David Horsley. In datzelfde jaar vestigden zich er nog vijftien onafhankelijke studio’s. Sindsdien trekken filmproductiebedrijven naar de heuvels van Hollywood.

Activiteiten
Binnen dit thema stonden op locatie Hildebrand spraakmakende actrices centraal, zoals Grace Kelly en Greta Garbo. De bewoners herkenden de actrices nog goed, foto’s werden bekeken en herinneringen werden opgehaald. Over Liz Taylor die maar liefst acht keer huwde, over Grace Kelly die met een prins trouwde en natuurlijk Marilyn Monroe die voor de Amerikaanse president een verjaardagslied zong. Ook werd de stomme film en de overgang naar de geluidsfilm besproken en konden de bewoners genieten van de kaskraker ‘My Fair Lady’.

Visagie & fotoshoot
Om zelf ook mee te doen met de Glitter & Glamour, werden bewoners tijdens de visagiemiddag fijn verzorgd en prachtig opgemaakt. Aansluitend gingen zij op de foto, tijdens de speciaal georganiseerde fotoshoot. De bewoners vonden het getut en de individuele, persoonlijke aandacht heerlijk. Het was mooi om te zien dat hun vrouwelijkheid en bescheiden ijdelheid weer helemaal naar boven kwam. Twee bewoonsters in het bijzonder voelden zich mooi en charmant en waren erg blij met het resultaat.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.