Feestelijke viering eenjarig jubileum Villa Molenenk

Op zaterdag 17 november 2018 was het precies één jaar geleden dat woonzorglocatie Villa Molenenk in Deventer officieel werd geopend. Deze feestelijke dag is niet onopgemerkt voorbij gegaan! Maar liefst tachtig genodigden genoten van een overheerlijke high-tea. De sfeer was geweldig, het was gezellig en er waren veel bewoners, familieleden en vrienden of kennissen bij de viering aanwezig.

27 november 2018

Een bewogen jaar
De aanwezigen werden ontvangen met de karakteristieke blauwe loper, prachtige boeketten bij de entree en overal gouden en zilveren ballonnen. Locatiemanager Inemarie opende het officiële gedeelte van de middag in de serre met een korte terugblik op het afgelopen jaar. “Want wat is er veel gebeurd. We mogen de toekomst nu gaan vieren.” Vervolgens introduceerde zij de volgende spreekster, die een belangrijke mijlpaal voor Villa Molenenk belichaamt.

Even voorstellen: de cliëntenraad
Want er is deze middag ook tijd gemaakt voor de toekomstige cliëntenraad van Villa Molenenk, die de belangen van bewoners zal behartigen. De voorzitter van de Centrale Cliëntenraad (CCR) van Domus Magnus, Marijke in ’t Veld, heeft een toelichting gegeven over het werk van de cliëntenraad. Na afloop was er ruimte voor vragen en opmerkingen, wat een mooi en waardevol gesprek opleverde. Uit dit soort dingen blijkt de positieve betrokkenheid van bewoners, familieleden en zaakwaarnemers maar weer, we doen het tenslotte met elkaar.

Feestelijke afsluiting: op naar de toekomst!
Na dit officiële gedeelte van de middag, kon er genoten worden van een fantastische high-tea die verzorgd werd door de koks. Zij hebben veel positieve reacties en complimenten in ontvangst genomen, iedereen vond de high-tea in de vorm van een lopend buffet verrukkelijk. De mooi opgemaakte tafels met tafellopers en door de bewoners zelf gemaakte bloemstukken droegen hier natuurlijk ook aan bij. Live muziek werd verzorgd door het duo Yolanda Tangelder en Willem te Voortwis op accordeon, waardoor iedereen zich liet meeslepen in de feestelijke sfeer. Al met al was het een mooie middag met veel gezelligheid en lachende gezichten. Op naar volgend jaar!

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.