Sinterklaas heeft een bezoek gebracht aan alle Domus Magnus locaties!

Sinterklaas was weer in het land. Dat is ook de bewoners van Domus Magnus niet ontgaan. Afgelopen week bracht de goedheiligman met Pieten een bezoek aan alle woonzorglocaties door het hele land. Het was spannend en ontzettend gezellig. Familieleden, kinderen en kleinkinderen kwamen allemaal langs om pepernoten en cadeaus in ontvangst te nemen. Er werd hard gezongen en gelachen, kortom, een zeer geslaagde eerste decemberweek! De Sint heeft aan alle vijftien woonzorglocaties een bezoek gebracht, in deze impressie lichten we er enkele uit.

7 december 2018

Heerlijke middag voor de bewoners van De Sterreschans
De Sint en Piet brachten eerst een bezoek aan de bewoners van De Sterreschans in Nijmegen. Het was een zeer geslaagde sinterklaasviering. De combinatie van jonge kinderen en ouderen doet het altijd erg goed. Bewoners, medewerkers en kinderen genoten intens van de gezellige middag. Iedereen proefde van de sinterklaaslekkernijen en zong de bekende sinterklaasliederen uit volle borst mee. En uiteraard kwam de Sint niet met lege handen. De aanwezige kinderen kregen de opdracht om de zak met cadeaus te zoeken. Dat was gaaf! En ja hoor, het duurde niet lang of de zak was gevonden. En het duurde ook niet lang voordat de kinderen de cadeaus open maakten.

Een bewoner vroeg of hij een sinterklaaslied mocht voordragen. Sinterklaas liep naar de bewoner toe, gaf hem de microfoon en het optreden kon beginnen. De bewoner zong ‘Zie ginds komt de stoomboot’. Uiteindelijk zong iedereen luidkeels met de bewoner mee. Het was fantastisch om iedereen weer even mee te kunnen nemen naar het sinterklaasgevoel van vroeger. Het was echt een feest.

Sinterklaas bezocht ook Het Hendrickszhuys en De Uylenburgh
Op beide locaties in Amsterdam werden Sinterklaas en Piet feestelijk door de bewoners en familieleden ontvangen. De Sint heeft alle bewoners van Het Hendrickszhuys en De Uylenburgh een prachtig cadeau met een persoonlijk gedicht gebracht. De bewoners zaten er zichtbaar van te genieten.

Op de Amsterdamse locaties zijn bewoners in de keuken druk bezig geweest met het bakken van zelfgemaakte speculaas. Hierdoor rook het werkelijk heerlijk in huis. Er werd ook een echte Sinterklaas-bingo gehouden, waar leuke prijzen gewonnen werden. Iedereen speelde dan ook enthousiast mee. De hoofdprijs was een heerlijke, grote taart. De winnaar van de taart heeft deze meteen aan het personeel geschonken. Dat was smullen!

Sinterklaas ten huwelijk gevraagd door bewoonster van locatie Slingerbosch
Het was een warme en gezellige middag in Huizen, toen de Sint en Piet woonzorglocatie Slingerbosch vereerden met een bezoek. Bewoners, familieleden, medewerkers en kinderen waren allemaal aanwezig. De Sint heeft voor iedere bewoner een gedicht voorgedragen en overhandigde daarna de cadeaus. Tijdens dit bezoek kreeg Sinterklaas echter zelf ook een verrassing van één van de bewoonsters. Hij werd door haar ten huwelijk gevraagd! Sinterklaas is in deze periode echter erg druk met de festiviteiten, dus hij denkt er nog even over na heeft hij laten weten. Het aanzoek zorgde in ieder geval voor een leuke wending tijdens deze feestelijke middag op locatie Slingerbosch.

Sinterklaasfeest op woonzorglocatie De Magistraat!
Sinterklaas kwam met verschillende Pieten natuurlijk ook naar De Magistraat in Rotterdam. De bewoners, familieleden en kinderen hebben ontzettend van deze viering genoten. De medewerkers hadden ook hun kinderen meegenomen naar De Magistraat, dus de huiskamer zat vol en het bruiste van de energie. Er werd gezongen, er werden pepernoten uitgedeeld en Sinterklaas heeft een heleboel handen geschud. Het was een erg gezellige en feestelijke middag. En wat is iedereen weer verwend door de Sint!

De Sint is de bewoners van Landgoed Klein Engelenburg ook niet vergeten
Wat een mooi feest was het weer, toen de Sint en Piet een bezoek brachten aan de bewoners van Landgoed Klein Engelenburg in Brummen. Sinterklaas had voor alle bewoners een mooi en met zorg uitgezocht cadeau meegebracht. Daarbij hoorde ook een zeer persoonlijk gedicht voor alle bewoners. Wat kent die Sinterklaas iedereen toch goed! Het resultaat op dit heerlijk avondje was glunderende gezichten alom.

De bewoners van Villa Walgaerde hebben Sinterklaas en Piet ook toegezongen
Sinterklaas en Piet hebben tijdens hun tour door het land ook de bewoners van Villa Walgaerde in Hilversum bezocht. Voor iedereen was er een cadeau met een bijpassend gedicht meegebracht. De Sint las eerst het gedicht aan iedereen voor, waarna Piet het cadeau overhandigde aan de bewoner waar het aan gericht was. Onder het genot van warme chocolademelk en gevulde speculaas werden er gezamenlijk sinterklaasliederen onder pianobegeleiding voor de Sint en Piet gezongen. Het was een zeer geslaagde middag met dank aan alle dicht- en cadeaupieten!

De Sint is zelfs het hoofdkantoor in Haarlem niet vergeten
De medewerkers van het hoofdkantoor van Domus Magnus werden afgelopen week ook verrast met een heerlijke chocoladeletter, mét persoonlijk compliment erop geschreven. Ook werden er door een aantal collega’s lootjes getrokken. Heel leuk om dan op kantoor te komen, terwijl er een cadeautje op je bureau ligt te wachten. Dank u Sinterklaasje!

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.