Feestelijk 7-jarig bestaan De Sterreschans en viering samenwerking IVN Nijmegen

Op 1 oktober 2018 bestond De Sterreschans zeven jaar. De Sterreschans is een particuliere woon- en zorgvoorziening voor ouderen op een mooi en rustig gelegen plek aan de Ubbergseveldweg in Nijmegen. Het zevenjarig bestaan werd bijzonder gevierd. De Sterreschans is op deze dag officieel de samenwerking aangegaan met het IVN (Vereniging voor Natuur- en Milieu Educatie Rijk van Nijmegen).

9 oktober 2018

De aanwezigen werden ontvangen met een kop koffie of thee en een heerlijke petitfour. Na het openingswoord door de locatiemanager van De Sterreschans Hanny van Horrik, de regiodirecteur Regio Oost van het IVN en de wethouder zorg en welzijn van de gemeente Nijmegen, volgde het officiële gedeelte.

Grijs, Groen en Gelukkig
Het IVN heeft een fantastisch project opgezet: Grijs, Groen en Gelukkig. Nijmegen is in Europees verband dit jaar uitgeroepen tot Green Capital of Europe. Vanuit deze verkiezing biedt het IVN Gelderland, en in het bijzonder IVN Nijmegen, ondersteuning aan het project Grijs, Groen en Gelukkig. De Sterreschans is hiermee de eerste zorglocatie in Nijmegen die met een ‘full membership’ de samenwerking met dit project van het IVN aangaat!

Natuurbeleving
Na de officiële ondertekening had het IVN een kleine ludieke activiteit in petto om alvast in de natuurlijke sfeer te komen. Aanwezigen creëerden bijzondere kaarten doormiddel van groen wat IVN van buiten naar binnen haalde. “Wat is dit eenvoudig, maar erg leuk om te doen”, aldus een bewoonster. De natuurbeleving wordt een vaste activiteit binnen het programma van De Sterreschans. We willen iedereen de positieve effecten van de natuur laten ervaren.

Muzikale afsluiting
In de avond, in besloten kring, werd de dag afgesloten met een uitgebreid tapasbuffet uit eigen keuken! “Wat ziet het er voortreffelijk uit” vertelde een bewoner. Het muziekduo Bobby en Clair zorgde voor een prettige muzikale aanvulling tijdens het tapasbuffet. Kortom, iedereen heeft volop genoten van deze bijzondere dag.

Voor meer informatie over het wonen bij De Sterreschans neemt u contact met ons op via info@domusmagnus.com of 085-0645910.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.