Einde van het jaar…

December: de maand van sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Een maand met winters weer en korte, donkere dagen; maar ook van licht, gezelligheid en samenzijn. Op locatie Holland wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de bewoners met volle teugen kunnen genieten van de sfeer die december te bieden heeft.

2 januari 2018

Kerstmarkt
Een uitje naar de kerstmarkt in Leusden werd een middag vol kerstversiering, muziek, zingen en dansen. Ondanks de kou genoten de bewoners zichtbaar van de kerstsfeer, en natuurlijk ook van de warme chocolademelk en appeltaart. Met kerstversiering voor in de huiskamers en een prachtige rode kerstster keerde iedereen terug naar woonzorglocatie Holland.

Samenzijn met familie
Natuurlijk hoort een kerstdiner er ook bij in de wintermaand. Met mooi gedekte tafels, een heerlijk menu en muziek van een harpiste was alles klaar voor een goede avond. De bewoners genoten van het heerlijke eten en van de aanwezigheid van elkaar en van familieleden. Er werd kennisgemaakt, gepraat, getoost en gelachen. Het was een mooie avond, waar de bewoners in de daaropvolgende dagen nog verschillende keren met genoegen op terugkwamen.

Het eind van het jaar
Kerst is een feest van licht en van samenzijn met vrienden en familie. Voor de bewoners is het vaak ook een pijnlijke herinnering aan hoe ze kerst vroeger vierden, met mensen die er nu niet meer zijn. Het is een tijd waarin gemis schrijnender lijkt; juist in deze donkere dagen waarin mensen gezelschap zoeken van hun meest dierbare naasten. Op woonzorglocatie Holland kunnen we er met elkaar voor zorgen dat niemand van onze bewoners met de feestdagen alleen hoeft te zijn. Met elkaar maken we sfeer, versieren we de kerstboom, zingen we liedjes. De donkere dagen van december zijn zo geen donkere dagen in Holland! Nu de kerst voorbij is leven we toe naar het eind van het jaar. We kunnen terugkijken op veel mooie momenten in het achterliggende jaar, en uitkijken naar veel goeds in het nieuwe jaar.

Want ook in 2018 gaan we er weer samen tegenaan om er een goed jaar van te maken voor onze bewoners.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.