Eerste bewoners vieren feestdagen op nieuw adres aan de Herengracht

Net voor de kerst opende de deuren, voor de eerste bewoners, van de nieuwe woonzorglocatie Het Hendrickszhuys. De grachtenpanden zijn getransformeerd tot een schitterende woonplek voor ouderen. Alle monumentale elementen van het 17-eeuwse herenhuis zijn in ere hersteld en het pand is gerestaureerd en verduurzaamd.

2 januari 2018

Wonen
De verbouwing van kantoorpanden naar woonzorglocatie heeft een klein jaar in beslag genomen. In de week voor de opening van Het Hendrickszhuys werd er nog hard gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor ontvangst van de eerste bewoners. De bewoners hebben een eigen appartement, een restaurant, activiteitenruimtes en een tuin van ruim 500 vierkante meter tot hun beschikking – waarin bovendien het oudste koetshuis van de stad staat. Het pand, gelegen in de Gouden Bocht, beschikt over 28 sfeervolle woonzorgappartementen.

Zorg en Welzijn
De persoonlijke 24/7 aanwezige zorg wordt op maat geleverd aan zowel ouderen met een zorgvraag op lichamelijk als cognitief gebied. De maaltijden worden dagelijks versbereid door onze chef-kok en zijn team en de welzijnsactiviteiten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners. Iedere week is er een intiem huiskamerconcert met getalenteerde musici. Daarnaast vullen de bewoners ieder jaar een wenskaart in. Bijzondere maar ook bescheiden wensen gaan maandelijks in vervulling.

Welkom
Heeft u interesse om te komen wonen aan de geliefde Herengracht? Dan bent u van harte welkom voor een rondleiding. U kunt contact met Domus Magnus opnemen via info@domusmagnus.com of 085-0654910.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.