Domus Magnus pakt uit voor haar bewoners met Pasen

Alle vijftien locaties van Domus Magnus hebben weer flink uitgepakt tijdens het paasweekend. Niet alleen voor de bewoners is er van alles uit de kast gehaald, maar ook familieleden waren van harte welkom om het paasfeest gezamenlijk te vieren. En dat gaat uiteraard gepaard met lange, mooi gedekte tafels, veel lekkers en kleurrijke versieringen.

26 april 2019

Jong geleerd, oud gedaan

Op locatie De Uylenburgh in hartje Jordaan genoten de bewoners en familieleden op Eerste Paasdag van een uitgebreide brunch. Vers afgebakken broden, gekookte eieren en matses ontbraken deze middag niet en dankzij het prachtige weer zaten de bewoners lekker buiten in de tuin. Op Tweede Paasdag mochten de bewoners de handen uit de mouwen steken en gingen zij samen met (klein)kinderen traditiegetrouw paaseieren zoeken. Zij bleken het nog niet verleerd te zijn, en hadden er veel lol in. ‘s Middags konden zij weer wat meer ontspannen bij de lenteviering in de woonkamer, onder begeleiding van Marc Giessen en Aase Riemann.

Even in Florence

Ook op Villa Walgaerde heeft het team niet stilgezeten tijdens de paasdagen. ’s Ochtends konden de bewoners, familieleden en geïnteresseerden genieten van het zondagsconcert met zang. Vervolgens stond de paasbrunch voor ze klaar en werd er binnen én buiten genoten van heerlijk eten met een glas verse sap of een goed glas witte wijn. Een bewoner zei zich zelfs in Florence te wanen. Hoe fijn is dat. Een vakantiegevoel in eigen tuin!

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.