De Uylenburgh 10 jaar!

Op 1 maart 2011 opende de locatie in hartje Jordaan haar deuren. Gisteren, 10 jaar later, werd het jubileum door de bewoners en medewerkers gevierd met een enorme taart, bloemen, champagne, ballonnen en een toepasselijk lied.

2 maart 2021

Hoera, De Uylenburgh is 10 jaar!

Amsterdam, 2 maart 2021 – De bewoners en medewerkers van De Uylenburgh hebben afgelopen maandag het tien jarige jubileum van de Amsterdamse woonzorglocatie gevierd. De locatie van Domus Magnus opende 1 maart 2011 haar deuren en is intussen niet meer weg te denken uit de Lauriergracht. De feestelijke aangelegenheid werd gevierd, maar op gepaste wijze binnenshuis.

Taart, champagne en bloemen

Glimmende blauwe, witte en zilveren ballonnen vulden de gezamenlijke ruimtes samen met een enorm grote taart voor alle bewoners en medewerkers van De Uylenburgh. Bewoners kwamen ’s middags samen in het restaurant om de verjaardag van hun woonplek te vieren. De bewoners en medewerkers werden verwend met taart, champagne en bloemen, want wie jarig is die trakteert. De kersverse locatiemanager Geertje van der Meer sprak de groep toe na een zeer bewogen jaar. Op naar de volgende tien!

Woonzorglocatie De Uylenburgh

In het hartje van de Amsterdamse Jordaan ligt woonzorglocatie De Uylenburgh. Dit pand is een verzameling van zes aaneengesloten grachtenpanden aan de rustige Lauriergracht. De 37 woonzorgappartementen in De Uylenburgh zijn ruim opgezet, variërend in oppervlakte van 50 tot 110 m2, en voorzien van een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken.

Jubileum De Uylenburgh

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.