De 5 meest gestelde vragen bij de eerste kennismaking met Domus Magnus

Jet heeft antwoorden op de vragen die u heeft tijdens de zoektocht naar een woonzorglocatie voor bijvoorbeeld uzelf of uw familie/ kennis.

6 september 2019

Tijd voor een goed gesprek

Wanneer u meer informatie wilt over (de locaties van) Domus Magnus, dan is de kans groot dat u Jet aan de telefoon krijgt. Jet is onze relatiebeheerder binnendienst. “Het mooie aan dit werk is dat je op één dag zoveel verschillende verhalen hoort. Verhalen die me soms echt raken. Hierdoor leer ik de persoon in kwestie een klein beetje kennen en kan ik inschatten op welke locatie mevrouw of meneer zich thuis zal voelen. Dagelijks word ik dan ook bedankt voor mijn luisterende oor. Dit geeft aan hoe belangrijk deze stap is voor degene aan de andere kant van de lijn”, vertelt Jet.

Hieronder somt Jet de 5 meest gestelde vragen mét antwoorden voor u op: 

  1. Is er een wachtlijst bij Domus Magnus? 
   Domus Magnus heeft soms te maken met wachtlijsten. Ons voordeel is echter wel dat we 17 locaties hebben, waardoor er altijd wel op een van onze woonzorglocaties ruimte is voor nieuwe bewoners.
  2. Heb ik een indicatie nodig om bij Domus Magnus te kunnen wonen?
   Ja, dat klopt. Wonen op onze locaties is alleen mogelijk met een Wlz-indicatie. Deze zorgindicatie geeft aan hoeveel en welke zorg iemand nodig heeft.
  3. Bieden jullie 24-uurszorg?
   Op al onze locaties is er een 24-uurszorg garantie. Dit betekent dat er altijd – ook in de avond en nacht – een gediplomeerd kracht aanwezig is.
  4. Welke doelgroepen passen bij Domus Magnus?
   Domus Magnus biedt ruimte aan ouderen met zowel een zorgvraag op lichamelijk- als op cognitief gebied. Aan de hand van uw hulpvraag en voorkeuren kijken we samen naar welk woonzorgappartement er goed bij de toekomstige bewoner past.
  5. Is het wel betaalbaar? 
   Ieder mens wil weten waar hij/zij financieel aan toe is. Indien gewenst, geef ik u in het eerste gesprek al een indicatie van de kosten. Ik leg uit hoe deze kosten zijn opgebouwd en wat er in ons uitgebreide woonservicepakket zit. Mijn collega’s van de buitendienst geven u uiteindelijk een passend advies behorend bij het appartement naar keuze.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via 085-0645910 of een mail sturen naar info@domusmagnus.com

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.