Bouw nieuwe locatie De Lindeborg in Utrecht gestart

Het nieuwste bouwproject van Domus Magnus, De Lindeborg in Utrecht, is van start gegaan. Er is reeds begonnen met de sloop en asbestsanering aan de Maliebaan 34. De bouw gaat in april 2019 van start, de verwachte oplevering vindt plaats in juli 2020. Dat is ook het moment waarop de eerste bewoners hun intrek in De Lindeborg zullen doen.

5 februari 2019

Afgelopen december zijn de werkzaamheden voor asbestsanering gestart, deze zijn in de afrondende fase. In januari 2019 is er begonnen met de sloop en werkzaamheden voor het ontgraven. Voor omwonenden worden er informatiebijeenkomsten georganiseerd, voordat de bouwfase in april van start gaat.

De aannemer voor de ontwikkeling van de woonzorglocatie is Bouwbedrijf Van den Engel B.V. uit Maarssen. Dit is een aannemer met kennis van de stad en regio. Van den Engel heeft onder andere de renovatie van De Winkel van Sinkel in de binnenstad van Utrecht verzorgd en werkt aan de renovatie van het Teylers Museum in Haarlem.

Bij de ontwikkeling van De Lindeborg worden verschillende innovatieve technologieën toegepast op het gebied van ouderen- en dementiezorg. Variërend van indirecte en biodynamische verlichting tot een infrarood stralingspaneel en van Hospitality-televisie tot een eetbare tuin. Het project wordt volgens de hoge kwaliteitsnormen van Domus Magnus uitgevoerd tot een levensloopbestendige plek om te wonen met zorg.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.