Magische middag met goochelshow van Steven Kazàn

De naam Kazàn kennen de meesten natuurlijk vooral van Hans Kazàn. Maar zijn zoon Steven reist ook al jaren rond met zijn unieke ‘magic & comedy’ act. Zijn optreden is een combinatie van visuele grappen en verbluffende goocheltrucs. De bewoners van De Boschstede hebben met volle teugen genoten van zijn voorstelling.

6 februari 2019

Het moment van de waarheid
Niet alleen de bewoners hebben weken uitgekeken naar de komst van Steven Kazàn, ook de medewerkers van De Boschstede hadden er zin in. Wie zou er doormidden gezaagd worden? Waar zouden de witte konijnen vandaan komen? In de dagen voor de show vroegen bewoners zich vooral af of ze zouden kunnen ontdekken hoe de goocheltrucs in elkaar zitten. Na alle voorpret was het op zondag 20 januari eindelijk zover: Steven Kazàn kwam naar ’s-Hertogenbosch om een magische show neer te zetten.

Volle zaal
Het was voor De Boschstede de eerste keer dat er zoveel publiek ontvangen werd. Het restaurant was omgetoverd tot een soort tribune, met zitplaatsen voor maar liefst veertig toeschouwers. Want niet alleen bewoners waren van de partij; ook familieleden, kleinkinderen en medewerkers (met of zonder aanhang) waren voor deze show naar De Boschstede gekomen.

Magische voorstelling
Een uur lang werden overal speelkaarten, echte eieren, lange en korte stukken touw én Wybertjes-doosjes vandaan getoverd. Niets was wat het leek! Touwen werden doorgeknipt, maar bleken toch nog heel te zijn. Enveloppen waren leeg, maar waren bij nader inzien toch gevuld. En waar nu toch al die wijnflessen vandaan kwamen, dat zal voor het publiek altijd een raadsel blijven.

Komisch en spontaan
De witte konijnen had Steven thuis gelaten en er is niemand doormidden gezaagd. Wel heeft iedereen genoten van een geweldige voorstelling. Deze goochelaar is erg goed in het contact met het publiek en het leek wel alsof de onderdelen van de voorstelling ter plekke door hem bedacht werden. Maar uit de trucs bleek dat alles tot in de puntjes was voorbereid. Zeer vermakelijk en het publiek bleef zich verbazen. De bewoners hebben een fantastische, gezellige middag beleefd. Echt een aanrader!

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.