Bewoners en medewerkers Slingerbosch vieren intiem Zomerfeest

Afgelopen maanden is de capaciteit van woonzorglocatie Slingerbosch aanzienlijk uitgebreid door het compleet nieuwe complex dat op het terrein in Huizen verrees. Deze biedt plek aan zes nieuwe en ruime appartementen in dezelfde Engelse landhuisstijl als het hoofdgebouw. De bewoners en medewerkers van Slingerbosch hieven daarom zaterdag 12 september gezamenlijk het glas tijdens het zomerfeest in de tuin van de locatie.

17 september 2020

Resultaat 
De verbinding met het bestaande pand is prachtig gerealiseerdDoor de lichte gang met een indrukwekkende muurschildering in impressionistische stijl, lijkt het nooit anders te zijn geweest. Daarnaast is de keuken in het oorspronkelijke gebouw uitgebreid. Er is een ruime, lichte serre bijgekomen waar de bewoners nu kunnen genieten van de maaltijden of een krantje kunnen lezen bij de ondergaande zon. Deze gecombineerde openkeuken en eetruimte isnade verbouwing maar liefst 60 vierkante meter groter geworden!Een aanwinst. Eind april was de verbouwing klaar en konden de nieuwe bewoners inhuizen.

Zomerfeest in het klein
Door de coronamaatregelen en richtlijnen van het RIVM, leek het grote openingsfeest dit jaar in het water te vallen. Toch wist het team van Slingerbosch een prachtig en veilig alternatief te organiseren. Weliswaar intiem, met alleen de bewoners en de medewerkers werd het glas geheven tijdens het Slingerbosch Zomerfeest.

Bruisend programma 
Locatiemanager Gerjanneke Grijpma opende ‘s middags officieel de nieuwe vleugel door met de twee oudste bewoners symbolisch een lint door te knippen onder de ballonnenboogDaarna trad het mannenkoor ‘De Speuit’ op gepaste afstand op in de tuinDe heren zongen enthousiast op 1,5 meter afstand van elkaar in de tuin en kregen er niet alleen onmiddellijk de sfeer in; ook de voetjes gingen van de vloer. Na afloop werden de heren, allen in lichtblauw poloshirt, als dank getrakteerd op een ijskoude jonge jenever.

Een ontroerend moment was het optreden van Slingerbosch eigen vier ‘ronde-tafel-dames’. Zij trakteerden de medewerkers en bewoners op een fotopresentatie, een ode aan het dagelijkse leven op Slingerbosch met als creatief hoogtepunt een zelfgemaakt Slingerbosch lied dat een van de dames achter de piano begeleidde.

Aan het eind van de middag genoot het gezelschap van een wijproeverij, gevolgd door een walking diner waar ook een Italiaanse ijskar voor was ingehuurd. Het bijzondere moment werd muzikaal omlijst door Marcel LuntanganDe fijne dag klonk nog lang in de bewoners na.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.