Geïnteresseerden bezichtigen De Lindeborg tijdens open dagen

Na lang wachten was het grote moment eindelijk daar. Op zaterdag 8 augustus en dinsdagavond 8 september openden de deuren van De Lindeborg voor geïnteresseerden en genodigden. De open dagen van de nieuwste woonzorglocatie van Domus Magnus, gelegen aan de historische Maliebaan op nummer 34, werden goed bezocht. Begin november 2020 verwelkomt de woonzorglocatie haar eerste bewoners.

10 september 2020

Tijdslot 
De open dagen trokken verdeeld over twee dagen zo’n 120 bezoekers. Omwille van de coronamaatregelen en richtlijnen van het RIVM, werden de genodigden ingedeeld in een ‘tijdslot’. Zo werd voorkomen dat er te veel mensen op hetzelfde moment in het pand aanwezig waren. Bij aankomst werden de belangstellenden in kleine groepen rondgeleid langs de toekomstige appartementen en gezamenlijke leefruimtes. De eerste bewoners zijn inmiddels bekend, zij tekenden al snel een contract om zeker te zijn van deze aangename woonplek met zorg in de Domstad.

Transformatie
Na een langdurig traject van verbouwen verloopt de transformatie naar de moderne woonzorglocatie nu voorspoedig. Het voormalig kantorenpand krijgt steeds meer vorm en is inmiddels ‘uitgepakt’. De steigers zijn weg en daardoor is het aanzicht goed te bewonderen. In het pand worden 25 woonzorgappartementen gerealiseerd, verspreid over drie woonlagen en het souterrain.

Indeling en innovatie
Elk appartement bestaat uit een woonkamer, veelal een aparte slaapkamer, een kitchenette en een badkamer met ingebouwde infraroodpanelen die zorgen voor aangename warmte na het douchen. Een aantal appartementen beschikt over een eigen terras. Achter het woonhuis ligt een ruime, besloten binnentuin. Er is ook een speciaal lichtplan ontwikkeld met energiezuinige en biodynamische verlichting. Het gebouw is vanzelfsprekend volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van de doelgroep.

Meer informatie of rondleiding?
Heeft u de open dagen van De Lindeborg gemist en bent u nieuwsgierig naar deze woonzorglocatie in het centrum van Utrecht? Vanaf 12 oktober is een persoonlijke rondleiding op afspraak mogelijk. Bovendien zijn er nog appartementen beschikbaar waar u zich op kunt inschrijven. U kunt u via deze website aanmelden voor een rondleiding of bellen met 085-0645910.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.