Bericht 2: Aangescherpte corona-maatregelen bij Domus Magnus

Op dinsdag 10 maart jongstleden informeerde Domus Magnus de bewoners, contactpersonen en medewerkers over de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het coronavirus. De overheid besloot op 12 maart dat aangescherpte maatregelen noodzakelijk zijn in de strijd tegen verdere verspreiding van het coronavirus. Binnen Domus Magnus nemen wij uiteraard alle verantwoordelijkheid om onze (kwetsbare) bewoners en medewerkers te beschermen. Deze aangescherpte maatregelen delen wij ook op onze website en gelden in ieder geval tot en met 31 maart 2020.

13 maart 2020

Bezoek aan onze woonzorglocaties beperken
Het landelijke advies is kwetsbare mensen te beschermen. Dit betekent dat mensen niet op bezoek moeten gaan in verpleeghuizen of op andere plekken waar kwetsbare mensen zich bevinden, als zij of neusverkouden zijn of keelpijn hebben of hoesten en eventueel daarbij koorts hebben. Domus Magnus raadt daarbij ook contactpersonen zonder bovengenoemde ziekteverschijnselen ten zeerste af om onze locaties te bezoeken. Is een bezoek noodzakelijk, dan geldt het verzoek van maximaal één gast per bewoner per dag. Alle centrale ruimtes binnen de woonzorglocatie dienen daarbij te worden vermeden. Overige externe bezoeken (zoals de kapper, fysiotherapeut en arts) vinden ook geen plaats, tenzij medisch noodzakelijk. Leveranciers worden ontvangen tot aan de deur.

Wel persoonlijke gesprekken, rondleiding op later moment
Voor geïnteresseerden geldt dat er wel een persoonlijk gesprek met onze relatiemanagers kan plaatsvinden, maar dat de rondleiding op een woonzorglocatie op een later moment wordt ingepland. Een afspraak met een van onze relatiemanagers bij u op locatie behoorook tot de mogelijkheden.

Tijdelijk verblijf
Voor tijdelijk verblijf in onze zorghotelappartementen gelden aangescherpte regels, waaronder een uitgebreide screening voorafgaand aan uw verblijf. 

Vragen?
Mocht u meer informatie nodig hebben, dan bent u zeer welkom om contact op te nemen via 085-0645910 of mail naar communicatie@domusmagnus.com.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.