Bericht 3: Domus Magnus neemt aanvullende corona-maatregelen

Op zondag 15 maart 2020 kondigde het kabinet opnieuw extra landelijke maatregelen aan betreffende het coronavirus. Alle maatregelen uit de vorige berichtgeving blijven van kracht en zijn verlengd tot en met 6 april. Domus Magnus vult de eerdergenoemde maatregelen aan waarover wij u middels dit nieuwsbericht informeren.

16 maart 2020

Geen bezoek aan locaties
Domus Magnus heeft besloten bezoekers aan al onze woonzorglocaties per direct geen toegang te verlenen. Een uitzondering op deze maatregel geldt voor externe medische zorgverleners en bezoek aan terminaal zieke bewoners. We vragen deze uitzonderingsgroep contact op te nemen met de desbetreffende locatiemanager. We realiseren ons de impact van deze maatregel op bewoners, familie en naasten. Onze prioriteit ligt bij het creëren van rust voor bewoners en medewerkers zodat de focus blijft liggen op het bieden van zorg.

Activiteiten en contact op afstand
Wij proberen zo goed mogelijk om het verlies van contact met de buitenwereld te compenseren door extra aandacht te besteden aan onze activiteiten op locaties. Onze (groeps-)activiteiten, onder leiding van eigen welzijn personeel, gaan om die reden gewoon door. Daarnaast stimuleren wij families en/of dierbaren van bewoners om contact op afstand mogelijk te maken, bijvoorbeeld door een mobiel apparaat beschikbaar te stellen.

Tijdelijk verblijf in zorghotels
Tijdelijk verblijf in onze zorghotelappartementen is nog mogelijk mits de tijdelijk verblijf gast geen coronasymptomen heeft. Een strenge screening voorafgaand aan het verblijf is daarom noodzakelijk.

Rondleidingen blijven geannuleerd; contact is altijd mogelijk
Rondleidingen op locaties aan geïnteresseerden werden per 13 maart al geannuleerd. Deze maatregel blijft van kracht. Onze relatiemanagers zijn uiteraard wel bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. U komt met hen in contact door het online contactformulier in te vullen of te bellen met 085 0645910.

Berichtgeving
Op onze website plaatsen wij onder de tab ‘actueel‘ de belangrijkste nieuwsberichten door. Bewoners en familieleden/zaakwaarnemers houden wij daarnaast per email op de hoogte. Mocht informatie u onverhoopt niet bereiken, neem dan contact op met communicatie@domusmagnus.com.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.