Gastvrouw en verzorgende Anne Piepers

Anne Piepers studeert Social Work en werkt daarnaast al 2,5 jaar als Gastvrouw en Verzorgende bij Huis Welgelegen in Warnsveld. Doordat het een kleinschalig huis is, vindt zij het nauwe contact met de bewoners en haar collega’s het leukst.

Wie ben je en wat doe je voor werk bij Domus Magnus? Hoe ben je bij Domus Magnus terecht gekomen?
Mijn naam is Anne Piepers en ik ben werkzaam als gastvrouw en verzorgende. Ik werk hier bijna 2,5 jaar en ben hier gekomen door mijn moeder Ingrid de Greef die hier ook werkzaam is.

Wie ben jij buiten het werk ?
Ik ben 22 jaar en studeer Social Work aan het Saxion in Enschede. Mijn vriend heet Luuk en komt uit Baak. Ik woon nog gezellig thuis bij mijn moeder in Vorden. Ik zit op voetbal en houd van gezelligheid en spontaniteit. Qua doen en laten ben ik niet anders dan op het werk, ik houd van humor en gezelligheid.

Wat maakt mijn werk zo leuk bij Huis Welgelegen en Domus Magnus?
Doordat Huis Welgelegen een kleinschalig huis is, vind ik het nauwe contact dat ik heb met zowel de bewoners als de collega’s het leukst. Er is altijd iemand om een gesprek mee te voeren over zowel koetjes en kalfjes als diepgaande levensgesprekken. Omdat ik voor Domus Magnus werk, vind ik het leuk dat ik bij verschillende huizen mag en kan werken. Zo werk ik momenteel ook bij Klein Engelenburg in Brummen en ben ik af en toe te vinden bij Ter Weegen in Warnsveld. Ook vind ik het van Domus Magnus uit fijn dat ik als parttimer de ruimte krijg om ook e-learnings te maken om mij zo nog beter te ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als op werkgebied.

Is er iets waarvan je al heel lang droomt?
In mijn eentje op vakantie gaan. Het lijkt mij geweldig om nieuwe mensen te leren kennen uit verschillende landen met verschillende culturen. Ook denk ik dat ik op persoonlijk vlak hier erg van zal groeien. Als je morgen wakker zou mogen worden met een nieuwe kwaliteit, wat zou je dan kiezen? Dan zou ik kiezen voor wat zelfverzekerder te zijn. Ik krijg vaak als feedback te horen dat ik moet vertrouwen op mijn eigen kunnen en dat ik niet zo onzeker hoef te zijn op school- en werkgebied.

Welke quote spreekt jou aan?
“Als het leven je uitdaagt met tegenslagen, daag jezelf dan uit om sterker te worden.” Tegenslagen klinken altijd negatief en ergens zit daar ook een kern van waarheid in, maar ik heb geleerd dat deze momenten je ook dichter bij jezelf kunnen brengen.

Welk boek ligt er nu op je nachtkastje?
Mijn studieboeken. Ik studeer Social Work en dat betekent veel lezen. Ik denk dat mijn generatie gemiddeld niet zoveel leest haha, maar een studieboek open ik regelmatig.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.