Twee keer feest in één week bij Hildebrand in Haarlem

Bij Hildebrand nemen ze het er goed van nu de temperatuur zo aangenaam is. Twee keer in één week in de tuin uitgebreid genieten van de zon en van lekker eten. Véél lekker eten. Dat gaat ze in Haarlem best goed af, zo bleek.

5 juli 2019

Een heerlijke zomeravond

Allereerst was het de beurt aan de jaarlijks terugkerende zomerbarbecue. Niet alleen voor de bewoners van Hildebrand, maar ook voor hun familieleden. Dit maakte dat de tuin zich vulde met zo’n 80 eters! De barbecue was zeer geslaagd en het werd maar liefst 32 graden. De tuin was prachtig aangekleed met tafels met witte tafellakens, vazen met verse bloemen, livemuziek en de heerlijke geur van de barbecue die je aan de zomer doet denken. Uiteraard was er ook muziek: een dj die niet alleen goed kan draaien maar óók kan zingen, zorgde ervoor dat de gasten niet stil konden zitten. Iedereen genoot enorm van de lekkernijen die de koks hadden bereid. Zalm in folie, spiesen, gamba’s, diverse salades, afgebakken brood met huisgemaakte kruidenboter. En daarna volgde een heerlijk dessert bestaande uit gebakjes, fruit en soezen. 

Sangria en Italiaans ijs

Een paar dagen later stond het zomerfeest gepland voor de bewoners van Hildebrand. De tuin was mooi versierd met tropische vogels, bloemen en slingers. IJssalon Garone in Haarlem had heerlijk Italiaanse ijs gesponsord met de smaken vanille, chocolade, aardbei en banaan. Ook schonken we sangria met verse vruchten. De bewoners waanden zich in een waar vakantieoord: ”Heerlijk die zon op mijn gezicht, een hapje en een drankje”, zei een bewoonster. ”Echt genieten!”.

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.