Pannenkoeken bakken op Nationale Pannenkoekdag

Op 22 maart was het voor de dertiende keer Nationale Pannenkoekdag! Bijna 1500 (basis)scholen bakten meer dan 160.000 pannenkoeken voor bijna 80.000 ouderen. Ook bij Domus Magnus is deze dag niet ongemerkt voorbij gegaan, er werd op de locaties druk gebakken én gesmuld.

27 maart 2019

Kinderen bezoeken De Sterreschans
Vorige week vrijdag hebben kinderen van basisschool de Klokkenberg in Nijmegen heerlijke pannenkoeken gebakken voor de bewoners van De Sterreschans. De kinderen hadden zich opgesplitst in verschillende groepen en het ging er goed georganiseerd aan toe. Zo was er een appelschilgroep, een bakgroep, een serveergroep en een opruimgroep. De bewoners hebben enorm genoten en vonden het zonder twijfel voor herhaling vatbaar!

Geuren en kleuren in Het Hendrickszhuys
Bij binnenkomst in Het Hendrickszhuys was meteen te ruiken dat er pannenkoeken op het menu stonden voor de lunch. Al vroeg in de morgen werd een start gemaakt met het bakken van een flinke hoeveelheid pannenkoeken voor alle bewoners. Het was immers Nationale Pannenkoekdag. Er kwamen ook speciale verzoeken, zoals bijvoorbeeld pannenkoeken met gember of appel en kaneel. De tafels werden in oudhollandse stijl gedekt, waarna het lekkerste gedeelte van deze ‘feestdag’ kon beginnen!

Lente op Landgoed Klein Engelenburg
Op de locatie in Brummen rook het vorige week vrijdag niet alleen naar vers gebakken pannenkoeken, maar ook naar het voorjaar. Wat een stralende dag was het! Door de lentezon stond Landgoed Klein Engelenburg er extra fleurig en kleurig bij. De bewoners hebben eerst genoten van een voorjaarswandeling en een lekkere frisse neus gehaald. En wat hebben ze daarna gedaan? Precies; heerlijke pannenkoeken gegeten.

Pannenkoeken en warme kersen in Warnsveld
In Warnsveld werd het bakken van de pannenkoeken en het mooi weer gecombineerd. De man van de locatiemanager kwam speciaal naar Huis Welgelegen om op het terras pannenkoeken te bakken. De bewoners kwamen lekker op het terras zitten, in het zonnetje en hielden een oogje in het zeil. Iedereen genoot van het voorjaarsweer, De Overtuin en natuurlijk de versgebakken pannenkoeken. Als dessert werd er ook nog ijs met warme kersen geserveerd. De bewoners vonden het heerlijk!

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.