Het Sint Jozefpaviljoen bereikt hoogste punt

De nieuwe woonzorglocatie aan de Graaf Florisweg 77 heeft het hoogste punt bereikt. In het voormalig rooms-katholiek ziekenhuis en weeshuis Het Sint Jozefpaviljoen verwezenlijkt Domus Magnus luxe woonzorgappartementen. Naar verwachting begroet dit erkend gemeentelijk monumentale pand haar eerste bewoners in december 2019.

28 mei 2019

Hoogtepunt en Kees Kroket

Dit letterlijke hoogtepunt ging niet onopgemerkt voorbij. Mariska Tichem, algemeen directeur van Domus Magnus, hield een toespraak op locatie. Tichem richtte zich tot het team van aannemersbedrijf Nico de Bont, dat gespecialiseerd is in behoud en restauraties van monumentaal en cultureel erfgoed. Vervolgens werden zij getrakteerd op een broodje kroket van Kees Kroket.

Woonzorglocatie
In Het Sint Jozefpaviljoen worden 34 woonzorgappartementen gerealiseerd, verspreid over drie woonlagen. De appartementen bestaan uit een woonkamer, een ruime slaapkamer of slaapgedeelte, een kitchenette en een eigen badkamer met douche en toilet. Het gebouw wordt volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen. Daarnaast worden er gezamenlijke algemene ruimtes verwezenlijkt zoals een restaurant, woonkamer en activiteitenruimte. Het ruime oppervlak tussen de Graaf Florisweg en het historische pand biedt volop mogelijkheden voor het realiseren van een grote buitenruimte voor de toekomstige bewoners.

Meer informatie?
Bent u nieuwsgierig geworden naar Het Sint Jozefpaviljoen? Vraag een brochure aan.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.