Fusie Domus Magnus en DS Verzorgd Wonen

DS Verzorgd Wonen en Domus Magnus gaan in februari fuseren. Beide organisaties bieden persoonlijke zorg en hoogwaardige dienstverlening aan ouderen op kleinschalige, exclusieve locaties. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam van Domus Magnus.

25 augustus 2016

Zowel Domus Magnus als DS Verzorgd Wonen hebben een hoge kwaliteitsstandaard op het gebied van wonen, dienstverlening en zorg. Directeur Hans Bos van DS Verzorgd Wonen; “Door samen verder te gaan, ontstaan er grote voordelen. In de nieuwe situatie heeft de organisatie een schaalgrootte die past bij de huidige tijd. Kleinschaligheid per locatie is alleen duurzaam als er een solide en professioneel bedrijf achter staat. Door samen te gaan kunnen we een nog hogere kwaliteit bieden, terwijl de overhead kosten per woonzorglocatie laag gehouden worden.”

Directeur Erwin Miedema zal de rol van algemeen directeur behouden. De heer Bos zal zich in het nieuwe bedrijf richten op het opzetten van nieuwe luxe woonzorglocaties ten behoeve van Domus Magnus. Er zullen geen ontslagen vallen.

De nieuwe organisatie gaat verder met elf bestaande kleinschalige locaties en vier nieuwe locaties in ontwikkeling. In totaal zullen er 560 medewerkers werkzaam zijn. Directeur Domus Magnus Erwin Miedema; “De fusie past in onze strategie van substantiële groei. De vestigingen van Domus Magnus en DS Verzorgd Wonen zorgen samen voor een goede spreiding over midden Nederland. Daarnaast lijken de organisaties erg complementair in kennis en ervaring ”.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.