Feestelijke officiële opening Het Hendrickszhuys in Amsterdam

Afgelopen vrijdag werd op de Herengracht, tezamen met zo’n 70 genodigden, op feestelijke wijze de woonzorglocatie Het Hendrickszhuys geopend. Het Hendrickszhuys, de veertiende locatie van Domus Magnus, ontving net voor kerst de eerste bewoners.

20 april 2018

Officiële opening
Het monumentale grachtenpand stond er tijdens de officiële opening, met de schitterende stralen van de lentezon, prachtig bij. Onder het genot van een glas champagne konden de gasten luisteren naar de toespraken van de locatiemanager Linda Fokke en algemeen directeur van Domus Magnus Huub Deterd. “Een prachtig uiterlijk zoals Het Hendrickszhuys heeft is één, maar een mooi innerlijk is nog veel belangrijker. Daarom ben ik trots op de lof en waardering die de bewoners uitspreken naar het team van alle medewerkers en de zorg die zij verkrijgen”, aldus locatiemanager Linda.

Ballonnenzee
Onder aanwezigheid van mevrouw Jeanine van Pinxteren (Dagelijks bestuurder Stadsdeel Centrum Amsterdam) van de gemeente Amsterdam werd de locatie officieel geopend. Een zee van ballonnen zweefde uit het puntje van het prachtige pand naar beneden. Het heugelijke feit werd rond de vleugel gevierd met een hapje, een drankje en sfeervolle muziek van het duo Sax & Co.

Meer informatie
Bent u geïnteresseerd in het wonen bij woonzorglocatie Het Hendrickszhuys? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Neem contact met ons op via info@domusmagnus.com of 085-0654910.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.