De woonzorgappartementen van locatie Holland in een nieuw jasje

De Domus Magnus locatie Holland aan de Javalaan in Baarn heeft onlangs aandacht gekregen van onze interieurontwerpster. Zij heeft een aantal appartementen opnieuw ingericht en een andere, praktische indeling gemaakt.

11 oktober 2019

Herindeling

“Door te groeperen, kan de ruimte van de appartementen optimaal benut wordenVan één van de 2-persoons appartementen hebben we wat ruimte van de badkamer afgesnoept zodat we ook nog een keuken konden plaatsenDat maakt het appartement nog fijner om in te wonen”, aldus de interieurontwerpster van Domus Magnus.

Groen in huis

Het interieur heeft een grote invloed op het welbevinden van onze (psychogeriatrische) bewoners. Zo werken we graag met planten en halen we het groen in huis. Planten spelen een essentiële rol bij het creëren van een aangename en rustige omgeving waarin we kunnen bewegen, werken of ontspannen

Virtuele rondleiding door Holland

Holland bestaat uit twee aaneengesloten panden waarin Domus Magnus 31 appartementen heeft ingericht tussen de 30 en 75 m2. Alle appartementen hebben een eigen badkamer. Daarnaast beschikt het monumentale pand over diverse gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer, sfeervolle open keuken en lounge. Daar vinden regelmatig concerten plaats. In de winter is het er heerlijk vertoeven bij de openhaard.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.