Exclusieve zorg en persoonlijke aandacht voor uw ouder(s)

Sinds 2004 biedt Domus Magnus kleinschalig wonen aan. Ouderen beschikken bij ons over een seniorenwoning, oftewel een eigen luxe zorgappartement, waarin zij zelfstandig wonen met de mogelijkheid om 24-uur per dag zorg in te schakelen. Bij Domus Magnus ontvangt uw vader of moeder de persoonlijke aandacht die zij graag willen. Waarom een particuliere seniorenwoning huren voor uw ouders?

Op een aantal locaties is er directe beschikbaarheid van appartementen. Vraag vrijblijvend een brochure aan.

Brochure aanvragen

Kleinschalig wonen

Door kleinschalig wonen kennen bewoners elkaar allemaal en het vaste zorgteam kent de individuele wensen van alle bewoners. Men omschrijft het als ‘een tweede familie’ en hierdoor voelt uw vader en/of moeder van hoge leeftijd zich erg thuis. Binnen alle locaties is er een vaste locatiemanager aanwezig, zij onderhouden het contact met het team, ziekenhuizen, thuiszorg, huisartsen, ergotherapeuten, psychologen, fysiotherapeuten en met de mantelzorger. De lijnen zijn kort binnen het kleinschalige wonen, dit maakt het schakelen onderling gemakkelijk en zorgt dat de kwaliteit van zorg blijft gewaarborgd. Alle locatiemanagers hebben een verpleegkundige achtergrond, waardoor zij zelf bij kunnen springen.

Zelfstandig of samen blijven wonen

Alle bewoners hebben een ruim, door hen zelf ingericht luxe zorgappartement met woon- en slaapgedeelte en een aparte badkamer. Waarbij indien nodig de vierentwintig uur per dag aanwezige zorg kan worden opgeroepen. Er zijn zowel een- als tweepersoons appartementen, uniek binnen de particuliere ouderen zorg is dat partners in de seniorenwoning bij elkaar blijven wonen, ook wanneer er één zorgindicatie is afgegeven. De volledige zorg wordt dan uit handen genomen. Daarnaast mag de partner, wanneer de echtgenoot komt te overlijden, zonder indicatie hier blijven wonen.

seniorenwoning

Activiteitenprogramma

Er is een breed activiteitenaanbod, waarbij de persoonlijke wensen zoveel mogelijk worden afgestemd op het aanbod. Er zijn wekelijks (klassieke)concerten, creatieve middagen, sport- en spelactiviteiten. Het aanbod is zeer divers, van muziektherapie, bloemschikken, beautymiddagen tot uitstapjes naar musea. Alle locaties beschikken over moderne technologie ter ondersteuning van het activeren van lichaam en geest. Lees hier meer.

Gelijkgestemden

Zelfstandig wonen wordt afgewisseld met doelgroepgerichte activiteiten. Omdat men veelal met gelijkgestemden binnen een particuliere woonzorglocatie verblijft, wordt er onderling sneller contact met de medebewoners gemaakt. Regelmatig ontstaan er vriendschappen door de gedeelde interesse.

Verse maaltijden

Dagelijks kookt een kok verse maaltijden en als de kok een keer vrij is, wordt een plaatselijke traiteur ingeschakeld. Heel soms is er een frietje met snack of Chinees, omdat bewoners dat ook lekker vinden. Familie en/of vrienden, kennissen kunnen altijd blijven eten. Tijdens de maaltijden is er altijd professionele begeleiding van medewerkers, die zorgen voor een aangename sfeer en wanneer gewenst, bieden zij de nodige ondersteuning.

Tijdelijk verblijf

Leegstaande appartementen worden in afwachting van nieuwe bewoning gebruikt voor twee doeleinden: eerstelijnsverblijf (ELV) of als herstellingsoord. Een huisarts of specialist kan dit aanvragen. Het maximale verblijf is dan drie maanden, het komt geregeld voor dat iemand hierna als vaste bewoner blijft, omdat terug naar huis gaan helaas toch niet blijkt te lukken. Maar vooral omdat het wonen in deze huizen hen eigenlijk heel goed bevalt. Meer informatie? Lees hier meer, vraag een brochure aan of plan een rondleiding in.

Domus Magnus in het kort:

 • 17 unieke locaties in Nederland
 • Uw eigen (zorg)appartement (ook met eigen terras mogelijk)
 • 24-uurszorg op de locatie
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Kleinschalig en sfeervol seniorenwoning
 • Uitgebreid activiteitenaanbod
 • Respect voor uw privacy
 • Uw wensen staan centraal
 • Verse maaltijden met ingrediënten uit eigen tuin

"Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel"

Kleinschalig wonen ouderenzorg
particuliere ouderenzorg

Wilt u meer weten over ouderenzorg bij Domus Magnus?

Bent u benieuwd naar onze woonzorglocaties en hoe onze bewoners zich hier voelen? Bekijk dan zeker onze (korte) films die een goede impressie geven van het leven in een particuliere zorgvilla of lees de persoonlijke ervaringsverhalen van onze bewoners.

De knoppen hiernaast kunt u gebruiken om – vrijblijvend – een brochure aan te vragen of een rondleiding te laten inplannen op een van onze woonzorglocaties. U bent van harte welkom!

Relatiemanager Esther Limpens

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Een brochure ontvangen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij helpen u graag.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.