Samen blijven wonen met uw partner

Bij Domus Magnus zijn vele mogelijkheden voor echtparen en/of twee personen. Onze particuliere verzorgingshuizen beschikken over appartementen met meerdere kamers, waardoor deze zeer geschikt zijn voor twee personen. U kunt dus prima samen blijven wonen, zowel als echtpaar, familie en/of vrienden. 

Samenwonen met uw dierbare

U kunt bij ons een tweepersoons appartement bewonen als alleenstaande, echter kunt u ook terecht als echtpaar, familie en/of vrienden. Iedereen is van harte welkom! Ook als de ander nog geen zorgindicatie heeft, is het mogelijk om bij ons te komen samenwonen. Er dient in ieder geval één van de twee bewoners over een indicatie te beschikken en voor de persoon die geen zorg nodig heeft wordt een toeslag gerekend op de woonservicekosten. Als degene met een zorgindicatie eventueel komt te overlijden, mag de ander gewoon bij ons blijven wonen.

Inrichting en wensen

Uw woonruimte kunt u samen naar wens inrichten. Dat betekent dat u en uw partner uw interieur en meubilair mee kunnen nemen. Wilt u een andere kleur op de muur? Dat is in veel gevallen mogelijk.

Privacy en gezelschap

Medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de recreatieruimte, de bibliotheek en de tuin. Zo wisselt u de privacy van uw eigen appartement af met gezellige sociale contacten. De omgeving is vertrouwd, kleinschalig en uw partner, zus/broer of vriend(in) woont bij u.

Persoonlijke aandacht voor ouderenzorg

Wonen bij Domus Magnus

Wij bieden exclusieve (particuliere) zorgappartementen door heel Nederland. U kunt rekenen op de aanwezigheid van 24-uur per dag zorg en een breed activiteitenaanbod afgestemd op uw wensen. Voor tijdelijk verblijf (ELV of zorghotel) of als nieuw thuis met een daartoe strekkende indicatie en/of psychogeriatrische- of somatische zorgvraag. Wij bieden een- en tweepersoons appartementen en uw partner kan meeverhuizen. 

 

"Het is zo fijn dat we samen konden blijven wonen. Leven zoals we thuis gewend waren en wanneer zorg nodig is." Echtpaar Teunissen, Landgoed Klein Engelenburg

Samen tijdelijk verblijven in één van onze zorghotels

Soms heeft u of uw partner tijdelijk zorg met verblijf nodig. Bijvoorbeeld voor herstel na een ziekenhuisopname. Of misschien wilt u graag op vakantie, maar heeft uw partner zorg nodig. Ook voor tijdelijke zorg kunt u bij Domus Magnus terecht. Een aantal van onze locaties beschikt over zorghotels (zorgappartementen), speciaal ingericht voor een tijdelijk verblijf. Wij bieden ook (tijdelijk) verblijf, zorghotel/herstellingsoord voor echtparen en/of twee personen. Dus wilt u tijdelijk bij ons terecht, na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname? Dan kunt u ook samen met uw partner bij ons verblijven, ook als een van u geen zorgindicatie heeft.

Lees meer over onze zorghotels

particuliere zorgappartement

Kunnen wij u verder helpen?

Wilt u meer weten over wonen en welzijn op een van onze woonzorglocaties? Vraagt u dan gerust een brochure aan.

Ja, ik ontvang graag een brochure
seniorenwoning

Komt u sfeerproeven?

Komt u gerust een keer sfeerproeven tijdens het wekelijkse concert op de locatie van uw interesse. Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken of neem contact met ons op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.