Overstappen naar de zorg

René Scholtens is leerling verpleegkundige bij De Boschstede in Den Bosch, zijn jarenlange ervaring als Cabin Attendant bij de KLM is super waardevol binnen de zorg!

Foto: van zijn tijd als Cabin Attendant in uniform ter illustratie, deze foto is een parodie op Catch me if you can.

Maak kennis met René Scholten

Na zijn studie Rechten in Groningen wilde René wat meer van de wereld zie en dat is gelukt! Ruim 25 jaar vloog hij de wereld rond als Cabin Attendant voor de KLM. Er zijn weinig plekken waar hij niet is geweest. Ook heeft hij veel moois gezien en ontzettend veel verschillende culturen leren kennen, deze kennis en ervaring blijkt ook binnen de zorg super waardevol.

Door corona moest KLM van collega’s afscheid nemen, dit bleek voor René een goed moment om eens wat anders te gaan proberen en niet meer zoveel van huis weg te zijn. Hij kreeg de kans om zich om te gaan scholen. Na een korte uitstap naar een kantoorbaan koos René voor de zorg, dit kwam niet helemaal uit de lucht vallen met een moeder die met veel plezier 37 jaar als verpleegkundige in de ouderenzorg heeft gewerkt. René heeft heel bewust gekozen voor een baan waarin hij meer kan betekenen voor de oudere mens.

René deed in zijn KLM-tijd alleen intercontinentale vluchten en was daar verantwoordelijk voor de Businessclass. Dat is niet voor iedereen weggelegd. In de Businessclass verwachten klanten een hoog serviceniveau en zijn de verwachtingen groot. René is gastvrij, servicegericht, oprecht geïnteresseerd en heel prettig in contact. Dat maakt hem toegankelijk voor iedereen en hierdoor een succesvolle Cabin Attendant. Deze eigenschappen komen nu heel goed van pas in zijn werk voor Domus Valuas.

Doordat René veel van de wereld heeft gezien en cultureel breed onderlegd is, vindt hij gemakkelijk aansluiting bij de bewoners van de Boschstede, die ook veel van de wereld hebben gezien en een brede interesse in kunst & cultuur hebben. Tijdens de dagelijkse verzorging zijn dit dan ook de gespreksonderwerpen en krijgt hij regelmatig een bedankje voor deze fijne start van de dag. Juist deze diepgang geven het leven meer kleur, zowel voor de bewoner als voor René zelf. In de Businessclass maakte hij het verschil met echt persoonlijke aandacht en een hoge kwaliteit van service, en dat doet hij nu met veel plezier voor onze bewoners.

“Mensen die in plaats van 400 euro voor 3.000 euro Businessclass vliegen die verwachten ook wat, dan kan het niet zo zijn dat er geen keuze is in menu of dat de wijn op is. Het moet gewoon goed zijn.”

Wil je ook de overstap maken en ben je benieuwd naar onze vacatures? Bekijk rechtsboven ons aanbod.

 

 

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.