Domus Magnus: wonen met zorg voor ouderen

U wilt plezierig en zo zelfstandig mogelijk leven. Goed en veilig wonen met persoonlijke zorg. Van alle gemakken voorzien en met aandacht voor wat u wenst. Op een plek waar wederzijds vertrouwen is. Welkom bij Domus Magnus!

Op een aantal locaties is er directe beschikbaarheid van woningen. Vraag vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan.

Belafspraak inplannen

17 unieke plekken om te wonen met zorg

Bij Domus Magnus woont u in uw eigen appartement in een sfeervol pand. Alle zeventien locaties staan op unieke plekken in Nederland en zijn volledig afgestemd op de behoeften van ouderen. De locaties en de zorgappartementen van Domus Magnus zijn van alle gemakken voorzien. Uw woonruimte kunt u naar wens inrichten. Ook uw huisdier is welkom. Andere bewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimten zoals het restaurant, de recreatieruimte, de bibliotheek en de tuin. Zo wisselt u de privacy van uw eigen appartement af met gezellige sociale contacten. De omgeving is vertrouwd en kleinschalig.

Ouderenzorg op maat

U kunt bij ons een zorgappartement huren indien u een Wlz zorgindicatie heeft. Door onze kleinschaligheid is er meer ruimte voor individuele aandacht en voor goede en complexe ouderenzorg. Onze professionele verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in uiteenlopende zorgvragen; van fysiotherapie tot dementie. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig en elke bewoner heeft een persoonlijk alarmeringssysteem. Ook krijgt u één vaste zorgmedewerker toegewezen als uw eerste aanspreekpunt en contactpersoon. Ook voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld om te herstellen na een operatie, kunt u bij ons terecht in de speciale zorghotelappartementen.

Persoonlijke aandacht

Bij Domus Magnus weten we welke grote én kleine dingen het leven de moeite waard maken. Daarom organiseren onze locaties dagelijks activiteiten zoals workshops, lezingen en creatieve middagen. Een speciale rol is daarbij weggelegd voor muziek en bewegen. Wekelijks genieten bewoners (en vaak ook hun dierbaren) van het huiskamerconcert op de locatie. Vanzelfsprekend stemmen we onze activiteiten zo veel mogelijk af op uw persoonlijke interesses. Inleveren op uw privacy hoeft niet: u bepaalt zelf of u deelneemt aan de activiteiten of mee eet in de gezamenlijke eetkamer. Huishoudelijke taken en klusjes nemen wij u uit handen zodat u in alle rust en vrijheid kunt genieten. De (chef-)kok op de locatie bereidt dagelijks heerlijk verse maaltijden voor u.

Domus Magnus in het kort:

 • 17 unieke locaties in Nederland
 • Uw eigen (zorg)appartement
 • 24-uurszorg op de locatie
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Kleinschalig en sfeervol
 • Uitgebreid activiteitenaanbod
 • Respect voor uw privacy
 • Uw wensen staan centraal
 • Verse maaltijden inbegrepen

"Unieke plekken volledig ingericht op een goed verzorgd en waardevol leven"

Domus Magnus

Wilt u meer weten over ouderenzorg bij Domus Magnus?

Bent u benieuwd naar onze woonzorglocaties en hoe onze bewoners zich hier voelen? Bekijk dan zeker onze (korte) films die een goede impressie geven van het leven in een particuliere zorgvilla of lees de persoonlijke ervaringsverhalen van onze bewoners.

De knoppen hiernaast kunt u gebruiken om – vrijblijvend – een brochure aan te vragen of een rondleiding te laten inplannen op een van onze woonzorglocaties. U bent van harte welkom!

Kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie? Een brochure ontvangen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij helpen u graag.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.