Kerstkaart-wedstrijd bewoners Domus Magnus zorgt voor prachtige kunstwerken

Dit jaar wilde de organisatie van Domus Magnus het unieke ontwerp voor de kerstkaart eens anders aanpakken. Namelijk door de bewoners en hun creatieve hand daarbij te betrekken. En dat is enorm goed gelukt, met 1.200 prachtige kerstkaarten en 4 trotse winnaars als gevolg. 

3 december 2021

De decembermaand

Ieder jaar wordt met grote zorg de Domus Magnus kerstkaart opgemaakt en zo’n 1.200 keer gedrukt en verstuurd. Dit jaar wilde de organisatie van Domus Magnus de bewoners hier graag bij betrekken. De opdracht voor de bewoners was: maak een kunstwerk met het thema ‘decembermaand’ en wie weet wordt uw ontwerp de kerstkaart van 2021. De bewoners en welzijnsmedewerkers gingen ijverig aan de slag. Het resultaat? Tientallen prachtige en zeer diverse inzendingen met verschillende interpretaties van het thema.

Meeste stemmen gelden

Van alle inzendingen heeft een 3-koppige jury een selectie van 8 werken gemaakt, van 8 verschillende locaties. Van deze geselecteerde 8 konden alle medewerkers, bewoners en contactpersonen 1 stem uitbrengen via de website van Domus Magnus. Dit resulteerde na 250 stemmen in een prachtige top 3. Met stip op 1 won het werk van onze Amsterdamse bewoonster; de oude gracht in de donkere decembermaand. Dit kunstwerk is dan ook de prachtige voorkant van de Domus Magnus kerstkaart geworden. Op de tweede plaats eidigde het schilderij van het kerstboeket, en op een gedeelde derde plek het traditionele kerststalletje en de glitter Domus Magnus kerstballen.
Kerstkaart wedstrijd Domus Magnus

Een eigen ansichtkaart

De 4 winnende bewoners hebben een stapel ansichtkaarten van hun eigen ontwerp gekregen om zelf te kunnen versturen. Daarnaast kregen ze een prachtig kerststuk of kerstboeket. Dit werd met een grote glimlach en vol trots in ontvangst genomen door de kunstenaars, en gebeurde in Amsterdam zelfs in het bijzijn van Sinterklaas en de Pieten. Op naar de volgende editie!
Mw. Maatman met haar eigen Kerstkaart wedstrijd Domus Magnus

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.