Bewoners van De Slingerbosch genieten van de tuinen vol inspiratie en innovatie

Op een mooie zonnige dag in augustus rond elf uur stond de chauffeur van Hilvertour klaar voor onze locatie De Slingerbosch om met 4 bewoners, activiteitenbegeleider Irma en twee vrijwilligers Edith en Jacqueline naar de Floriade EXPO 2022 in Almere te gaan. De Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling, die eens in de 10 jaar wordt gehouden.

22 september 2022

Activiteitenbegeleider Irma had twee tassen gevuld met een heerlijke lunch en drinken voor onderweg. De bewoners genoten onderweg van het uitzicht en het mooie weer. Bij aankomst bij Floriade EXPO keken de bewoners met volle aandacht naar de kleurrijke bloemen en de mooie entree. Bij de entree is er eerst gestart met een heerlijke kop koffie en is er aan de hand van de kaart een plan de campagne gemaakt, want er was zoveel te zien op de Floriade EXPO.

Floriade EXPO 2022

Allereerst werd er een bezoekje aan The Green House gebracht en ontdekten de bewoners 10.000 m2 aan groenten, fruit en bloemen, het allerbeste dat de Nederlandse tuinbouw te bieden heeft. De lunch hebben de bewoners samen genuttigd in de buitenlucht en daarna gingen zij een leuke rit maken met het treintje, die over het hele terrein rijdt en overal haltes heeft. De trein bracht hun naar de kabelbaan en zo genoten zij van de hoogte en prachtige uitzicht.  Een hele ervaring zo’n rit met een duurzaam vervoersmiddel van de toekomst. Na een kleine wandeling hop-on hop-off weer terug naar de trein en richting een virtuele luchtvaart boven Flevoland.  Dit was net echt en zeker een aanrader. De bewoners van Slingerbosch hebben allemaal zichtbaar genoten van deze dag op de Floriade EXPO 2022.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.