Feestelijke officiële opening woonzorglocatie De Lindeborg

De medewerkers, bewoners en hun gasten hebben er even op moeten wachten, maar donderdagmiddag 5 augustus was het moment daar: woonzorglocatie De Lindeborg werd officieel geopend.

6 augustus 2021

Memorabele dag

Afgelopen november opende De Lindeborg aan de Maliebaan na een intensieve en succesvolle verbouwing haar deuren. Een officiële, feestelijke opening heeft lang op zich laten wachten door de maatregelen rondom het coronavirus. Vandaag schoven we de stoelen aan de kant en versierden we het pand, want de locatie stond in het teken van de opening.

Lindeboom

De entree en gemeenschappelijke ruimtes kleurden donkerblauw, zilver en wit. Dat zijn de kleuren van Domus Magnus. Locatiemanager Lex Corbijn en lid van de raad van bestuur Maarten Sielcken spraken de bewoners en hun gasten toe. Vervolgens werden twee bewoners uitgenodigd om samen met de locatiemanager het officiële openingsmoment te verrichten. Zij plantten een lindeboom, typerend voor de Maliebaan die vol staat met enorme rijen lindebomen. Na het officiële moment was het tijd voor een borrel, een hapje en muziek. Harpiste Renske de Leuw verzorgde de prachtige muzikale klanken. Mede daardoor was het een memorabele dag voor alle aanwezigen.

Woonzorglocatie De Lindeborg

De Lindeborg is de zeventiende locatie van Domus Magnus. Het statige pand dat voorheen als kantoor fungeerde, is gerenoveerd tot een particuliere woonzorglocatie. Het is een modern pand met ruime appartementen en een zonnige binnentuin. De Lindeborg biedt woonzorgappartementen die variëren in grootte van 34 tot 71 m2. De appartementen zijn verdeeld over de drie etages en het souterrain. Tien appartementen kijken uit op de Maliebaan, de andere appartementen liggen aan de achterzijde van het pand. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer, eventueel een aparte slaapkamer, een kitchenette en een badkamer. Een aantal beschikt zelfs over een eigen terras. Achter het huis bevindt zich een ruime, besloten binnentuin met een koetshuis voor gezamenlijk gebruik.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over De Lindeborg in Utrecht? Ga dan naar domusmagnus.com/lindeborg of bel 085-0645910.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.