Een levensgrote kerststal voor de bewoners van woonzorglocatie Slingerbosch

Dit jaar worden ook de woonzorglocaties tijdens de kerstdagen behoorlijk beperkt door de coronamaatregelen; geen koortjes of zang, geen muzikanten om de boel op te luisteren, geen kerstdiners met familie en vrienden. Binnen de mogelijkheden wilden de medewerkers van Slingerbosch tóch een feestje bouwen voor de bewoners en moest er out-of-the kerstbox gedacht worden. Een grote “levende” kerststal was het resultaat.

24 december 2020

Huizen, 24 december 2020 – Dit jaar worden ook de woonzorglocaties tijdens de kerstdagen behoorlijk beperkt door de coronamaatregelen; geen koortjes of zang, geen muzikanten om de boel op te luisteren, geen kerstdiners met familie en vrienden. Binnen de mogelijkheden wilden de medewerkers van Slingerbosch tóch een feestje bouwen voor de bewoners en moest er out-of-the kerstbox gedacht worden. Een grote “levende” kerststal was het resultaat.

Verlichte schaapjes
Aangezien de woonzorglocatie een grote tuin heeft, dachten de medewerkers daarmee de ultieme kerstshow voor de bewoners te hebben verzonnen. Gelukkig werkte de schaapsherder van het Goois Natuurreservaat graag mee en zou ze met verlichte (!) schaapjes onderdeel worden van de levensgrote kerststal. Alles georganiseerd en wel bleek even van tevoren de kudde iets onder de lede te hebben. Wat resteerde was een megagrote kerststal vergezeld van een aantal mooie dierenbeelden, die we onder het genot van warme chocolademelk en glühwein feestelijk hebben geopend.

Kerstboodschap van dierbaren
Ook binnen is het deze dagen extra fijn vertoeven op de locatie. Een dag lang zijn onze vrijwilligers bezig geweest met het optuigen van de bomen en het aankleden van de woonruimtes. In de gezamenlijke woonkamer genoten de bewoners van een prachtige film waarop alle verwanten een met persoonlijke kerstboodschap te zien waren. Na afloop was er een kerstdiner aan prachtig versierde tafels, waar de wijn vloeide en de kerstsfeer voelbaar was. Anders dan gewenst en gewend, maar desondanks een fijne kersttijd met elkaar.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.