Bossche bollen en slingers: De Boschstede bestaat 1 jaar!

De jongste woonzorglocatie van Domus Magnus is jarig. Het is één jaar geleden dat de deuren aan de Nieuwstraat 32 in hartje Den Bosch officieel openden. Een relatief korte periode, maar er is al veel moois gebeurd.

24 juli 2019

In aanloop naar de opening

Bij de voorbereidingen van de opening een jaar geleden kwamen de gebruikelijke kinderziektes aan het licht. Ook moesten de puntjes nog op de i gezet worden om het pand bewoonbaar te maken. Bouwvakkers liepen constant in en uit en er was veel herrie. Tegelijkertijd startten de eerste medewerkers die samen de nieuwe organisatie gingen opzetten. Ook dit had wat voeten in aarde, want een woonzorgorganisatie zit vrij complex in elkaar. Maar alles kwam samen tijdens het toewerken naar het mooie doel: het kunnen verwelkomen van de eerste bewoners.

Een jaar later

Halverwege 2018 waren de eerste bewoners woonachtig in hun fraaie appartementen in De Boschstede. Begin 2019 ging het Zorghotel open voor gasten die bij ons verblijven voor bijvoorbeeld herstel na operatie. Inmiddels wonen er bijna 40 bewoners, is er een activiteitenprogramma geënt op de interesses van deze groep en geniet men van een prachtig restaurant met goed eten. Dé ingrediënten om als locatie zijnde nog flink wat jaren ouder te worden.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.