Bericht 9: Verscherpte maatregelen Domus Magnus woonzorglocaties

De persconferentie van maandag 28 september is voor Domus Magnus de aanleiding om de overheid te volgen en verscherpte maatregelen te treffen.

5 oktober 2020

Deze verscherpte maatregelen op de huidige richtlijnen gelden voor alle locaties van Domus Magnus. Voor de locaties geldt de mogelijkheid om aanvullende maatregelen op de richtlijnen te treffen. Dit gaat uiteraard in overleg met de lokale cliëntenraad. In dit bericht zetten wij de belangrijkste maatregelen voor u op een rij.

Bezoek aan de locaties
Op dit moment is enkel noodzakelijk bezoek mogelijk aan de woonzorglocaties van Domus Magnus. Dat betekent dat familieleden/ bezoekers, kwaliteitsverpleegkundigen en behandelaren welkom zijn.
Per bezoek staan we twee personen toe. Zowel medewerkers als bezoekers dienen te allen tijden een mondneusmasker of faceshield te dragen. Ook bij het verlaten van de locatie verwachten we dat onze bewoners en hun bezoekers de landelijk ingevoerde maatregelen naleven, zoals het afstand houden, regelmatig handenwassen en het dragen van een mondneusmasker bij contact binnen 1,5 meter.

Concerten en groepsactiviteiten
Concerten binnen op de locatie kunnen doorgang vinden met maximaal twee artiesten. Ook zij dienen een mondneusmasker te dragen tijdens het optreden. Zangoptredens of blazers zijn binnen niet toegestaan. Groepsactiviteiten waarbij normaliter externe genodigden (zoals familieleden en vrienden) aanwezig zijn, vinden dit jaar helaas geen doorgaan. Uiteraard worden er wel activiteiten voor de bewoners georganiseerd.

Rondleidingen
Ook rondleiding blijven plaatsvinden met maximaal twee personen. Hierbij is het gebruik van een mondneusmasker of een faceshield verplicht. Een afspraak voor een bezichtiging kan zowel online als telefonisch (085-0645910) worden gemaakt. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.