Bericht 10: Update maatregelen nav persconferentie van 13 oktober

Tijdens de landelijke persconferentie van dinsdag 13 oktober zijn nieuwe maatregelen aangekondigd om het aantal COVID-19 besmettingen terug te dringen.

16 oktober 2020

Minister De Jonge heeft echter benoemd dat bewoners in een verzorgings- of verpleeghuis zo lang mogelijk bezoek moeten kunnen ontvangen onder bepaalde voorwaarden. Domus Magnus sluit zich hierbij aan en volgt alle maatregelen nauwkeurig op. Zodoende worden er een aantal aanpassingen op de huidige basisregels toegepast:

  • Iedereen draagt een mondneusmasker (met uitzondering van medisch/ verzorg technisch noodzakelijke situaties, dan is in overleg een faceshield mogelijk).

 

  • Bezoekers van bewoners blijven welkom met maximaal 2 dezelfde bezoekers per bewoner per dag, uiteraard enkel wanneer het bezoek geen COVID-19 gerelateerde klachten heeft. Bezoek vindt plaats op het eigen appartement, buiten of in de daarvoor aangewezen ruimte.

 

  • Ook rondleidingen blijven plaatsvinden met maximaal twee personen. Hierbij is tevens het gebruik van een mondneusmasker of een faceshield verplicht. Een afspraak voor een bezichtiging kan zowel online als telefonisch (085-0645910) worden gemaakt. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

  • Bij alle bewoners wordt ’s avonds de temperatuur gemeten.

 

 • Bij momenten waarop bewoners in dezelfde ruimte samenkomen, bijvoorbeeld tijdens eetmomenten of concerten, zijn we extra alert op een goede ventilatie van de ruimte.

De nieuwe maatregelen van de overheid en gedeeltelijke lockdown gelden minstens voor de komende twee weken, maar mogelijk langer. Wanneer Domus Magnus een aanpassing op de maatregelen doet, brengen wij u hiervan weer op de hoogte.

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u ongeveer zes keer per jaar onze nieuwsbrief ontvangen?
Vult u dan uw gegevens in.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandDomus Magnus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Direct Contact

Brochure

Rondleiding

Geef aan bij welke locatie u graag een rondleiding zou willen inplannen. Wij nemen contact met u op voor een afspraak.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel een vraag

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorghotel informatie

Belafspraak

Plan hieronder een belafspraak in met onze relatiemanager.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.